Prelungirea perioadei de depunere a solicitărilor de finanțare nerambursabilă a infrastructurii sociale la Roșia Montană

Grupul de Acțiune Locală „DRUMUL IANCULUI” a publicat, pe 2 decembrie, anunțul de lansare a sesiunii nr. 2/2019 de cerere de proiecte pentru măsura 1/6B „Infrastructura Socială”. Prin această măsură pot fi finanțate proiecte în domeniul asistenței medicale, educational, vocațional ș.a., încurajându-se participarea proiectelor de incluziune socială. Solicitările de finanțare nerambursabilă se depun de comunele din GAL, inclusiv Roșia Montană, precum și de ONG-uri cu sediul/filiala în teritoriul GAL și care își desfășoară activitatea aici. Termenul pentru depunerea proiectelor este 23 decembrie.

La prima sesiune de finanțare a acestei măsuri, de la începutul lunii octombrie, din datele de pe pagina de internet a GAL, rezultă că niciun proiect nu a câștigat finanțare, atribuirea celor 110.000 euro contribuție publică totală pentru apelul de proiecte fiind amânată.

Detalii referitoare la accesarea, derularea măsurii precum și informații referitoare la derulare sesiunii de finanțare se pot obține la sediul GAL „Drumul Iancului” din com. Avram Iancu, str. Principală nr. 169, Județul Alba, luni-vineri, 09:30-15:30, la telefon 0740389848 sau e-mail drumuliancului@gmail.com. Depunerea proiectelor se face la sediul GAL „Drumul Iancului” după același program de lucru, până la data limită.

Informații despre concursul de finanțare:
Apeluri de selecție Gal Drumul Iancului (link extern)

Articole privind același subiect:
Două noi linii de finanțare nerambursabilă disponibile în Roșia Montană I 14.10.2019
Concurs pentru finanțarea proiectelor de infrastructură socială la Roșia Montană I 07.10.2019
Finanțări nerambursabile prin Grupul de Acțiune Locală „Drumul Iancului” I 03.06.2019

 

foto: Clădire a Primăriei Comunei Roșia Montană în care a funcționat internatul Școlii profesionale miniere și clubul minerilor, în prezent abandonată