Spitalul Orăşenesc Câmpeni face un apel la donații în contextul pandemiei COVID-19

Managerul Spitalului Orăşenesc Câmpeni a publicat pe pagina de internet a spitalului un apel la solidaritate pentru dotarea spitalului. El spune că este nevoie de aceste dotări pentru evitarea răspândirii rapide a virusului COVID-19 prin intermediul spitalul, cu afectarea unui mari părți din personalul medical, dar și pentru gestionarea cazurilor de îmbolnăvire. 

„În contextul pandemiei de coronavirus și în sprijinul misiunii spitalului nostru privind protecția, depistarea și terapia potențialilor pacienți, precum și pentru protecția personalului din spital, puteți contribui la achiziția de echipamente de protecție, dezinfecție, teste de depistare, echipamente de diagnostic și medicamente donând în contul de donații și sponsorizări deschis la Trezoreria Câmpeni RO35 TREZ 0062 1F37 0100 XXXX”, este apelul Spitalului Orăşenesc Câmpeni.

Mai multe informaţii despre Spitalului Orăşenesc Câmpeni și răspândirea virusului în România: http://www.spitalulcampeni.ro/documente/2020/apel_la_solidaritate.pdf
Virusul ne atacă acolo unde suntem slabi: pericolul spitalelor din linia a doua I Recorder.ro I 24 martie 2020
Monitorizare Coronavirus I Casa Jurnalistului
Coronavirus COVID-19 România I geo-spatial.org